POS materiaal

Om een product maximaal onder de aandacht te brengen is goed Point-of-Sale-materiaal (POS materiaal) onmisbaar. Bij vloerdisplay.nl zorgen wij voor POS materiaal van hoge kwaliteit dat altijd makkelijk te plaatsen is.

Stopping power met Point-Of-Sale materiaal

Aantrekkelijk Point-Of-Sale materiaal heeft ‘stopping power’: dé kracht die ervoor zorgt dat de aandacht van een klant getrokken wordt. Ook de klant die doelgericht de winkel door loopt voor een specifiek product zal door attractief POS materiaal zijn pas vertragen. Het is een extra prikkel voor de consument om tot aankoop over te gaan.

Hogere omzet door de inzet van POS materiaal

Het beslissingsproces van de consument speelt zich voornamelijk af in de winkel, dus daar moeten acties goed zichtbaar zijn. Goed POS materiaal zorgt ervoor dat de consument het product de aandacht geeft die het verdient. En het geeft de verkoop gegarandeerd een duwtje in de rug. Het inzetten van POS materiaal van vloerdisplay.nl leidt altijd tot een hogere omloopsnelheid, en dus meer omzet.

Met POS materiaal wordt subtiel de aandacht voor de producten getrokken en een koopbehoefte bij het winkelend publiek gestimuleerd. Vaak is het de laatste kans om een klant op een nieuw product of actie te wijzen en zorgt het voor een extra koopprikkel.

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden van Vloerdisplay.nl? Bekijk hier ons ruimte assortiment of neem contact met ons voor een product op maat.