Specials

Algemene informatie

Vloerdisplay.nl kan naast vloerdisplays op maat, ook allerhande andere vormen van promotie en presentatie voor u ontwikkelen.
Of het nu een display van hout of metaal is, eentje voor op de toonbank of aan het plafond we maken producten van de meest uiteenlopende combinaties van materialen, laat u derhalve niet in creativiteit belemmeren. Een grote uitdaging wordt met enthousiasme ontvangen en u krijgt van ons een betrouwbaar antwoord als iets niet haalbaar is.

Heeft u geen DTP tot beschikking, of bestaat er nog geen model. Vloerdisplay.nl zal samen met u werken aan de vertalen van de wensen en dit omzetten naar een 1:1 model, waarna de opmaak kan worden gedaan en de productie in gang wordt gezet.

Er zijn diverse mogelijkheden om de goederen aan te leveren en u te ontzorgen. Dat kan zijn naar een distributiecentrum of fulfilmentbedrijf, maar ook verspreiding op vestigingsniveau is mogelijk. Daarnaast beschikken we zelf over fulfilmentcapacitieit. Mocht u vastlopen in distributie, dan moet het al gek lopen als we u daarin niet kunnen ondersteunen.

Offerte aanvraag

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.