Vloerdisplays

Een vloerdisplay is dé blikvanger in elke winkelruimte. Door de hoge attentiewaarde en de grote zichtbaarheid van het product of merk, draagt een vloerdisplay bij aan het aantal verkopen én de omzetsnelheid in uw bedrijf. We verzorgen representatieve displays die op de juiste plek staat en op een goede manier de aandacht trekt van consumenten.

Vloerdisplays op maat

Naast onze “standaard” budget displays bieden we ook vloerdisplays op maat. De afmetingen van onze vloerdisplays zijn vrijwel onbegrensd, nagenoeg alles is mogelijk.

Niet alleen door onze afwerking en print formaten maar ook door de meest uiteenlopende montage mogelijkheden. Daarnaast zijn onze displays beschikbaar in vele verschillende materialen en kunnen we ze zowel digitaal als offset bedrukken. Bij een maatwerk vloerdisplay kunnen we in hoge én in lage productie-aantallen leveren en zijn onze levertijden razendsnel: nooit meer te laat voor een actie en altijd de mogelijkheid in te kunnen spelen op de actualiteit.

De voordelen van een vloerdisplay

De voordelen van onze displays zijn dat ze zeer makkelijk te plaatsen en te verzenden zijn. Desgewenst kunnen wij de vloerdisplays opzetten, afvullen en verzenden. De displays hebben een beproefde constructie, zijn altijd stabiel en dus geschikt voor elke ondergrond.

Waarom een vloerdisplays van Vloerdisplay.nl?

Met een display van Vloerdisplay.nl krijgt u niet alleen de beste kwaliteit, technieken en materialen, maar ook de marketingkennis, de inzichten in doelgroepen, marktstrategieën en sales. Want om consumenten op een goede manier te bereiken is meer nodig dan alleen een mooie look. Al deze inzichten passen we toe om met de nodige creativiteit en grafische talenten een display te maken die exact aansluit op uw wensen en bovenal, uw doelgroep.