Kubus display

Algemene informatie kubus display

Met een kubus display is er gegarandeerd aandacht voor uw merk of productlijn die in de schijnwerpers moeten staan. Door het stapelen van een aantal kubussen kunt u een presentatietoren bouwen. Doordat kubussen 6 zijden hebben kunt u in het ontwerp heel veel variatie aanbrengen. Een variant op de kubus is een driehoekvorm. Een kubus display is een uitstekend middel om deze op een goede en aantrekkelijke manier in een winkel te presenteren. Uw acties komen gegarandeerd goed de aandacht en uw producten zullen hierdoor beter verkocht worden.

Een goede kubus display draagt bij aan een omzetstijging door de grotere zichtbaarheid van het product. Het heeft een zeer grote attentiewaarde en zal de consument verleiden.

Ruim assortiment presentatie displays

Vloerdisplay.nl heeft een ruim assortiment aan kubus displays. In verschillende vormen en maten en voor elk budget bieden we kubus displays om acties en merken tot hun recht te laten komen.

Uiteraard kunnen we de product displays voorzien van afbeeldingen of bedrijfslogo. We kunnen ook een kubus display of driehoek display op maat voor u ontwerpen.

Offerte aanvraag

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.